1. Home
  2. HOPT biergeschenken
  3. Beste Belgische Bieren bierpakket -11x33cl
HOPT biergeschenken - Beste Belgische Bieren bierpakket -11x33cl

Bierpakket met de beste Belgische bieren! Plus een proefglas om zo de Beste Speciaalbieren uit België te ontdekken!

Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Productbeschrijving

België staat ver buiten de landsgrenzen bekend om zijn bieren! De Belgische bieren staan bekend om hun gevarieerde en zorgvuldig afgewogen smaken. Ze werpen een nieuw licht op de wereld van het bier en hebben naam gemaakt tot in de verste uithoeken van de aarde

Wat is er beter dan een BBB-set om de Beste Belgische Bieren in alle stijlen, geuren en kleuren onder de zon te ontdekken? Het bevat 11 flessen met een mooi glas, een bieropener en twee viltjes en is sowieso een schot in de roos voor elke bierliefliefhebber en natuurlijk nog meer voor degenen die verzot zijn op Belgisch bier. 

- Tripel Karmeliet een ware klassieker on de Belgische Tripels, zoetig, moutig en een hint van baan. Een Tripel die je geprobeerd moet hebben. 

Hoegaarden Grand Cru nog een Belgisch speciaalbier, welke licht, hoppig en licht kruidige is (met smaken van sinaasappelschil). Met zijn 8,5% een goed degustatiebier.

Westmalle Dubbel Brune de Westmalle brouwerij - uit het gelijknamige Belgische stadje - staat met name om de kaart om zijn beroemde Tripel. Echter is de Westmalle dubbel ook niet te versmanden, een echte Trappist!

Saint Bernardus Wit een witbier met de kenmerkende smaken van koriander, mout, gist en een heerlijk, kruidige aroma.

Bécasse Kriek een Kriek-Lambic, met smaken van kersen, houtachtige tonen met een aangename zoet-zurigheid. 

- Straffe Hendrik Quadruple gebrouwen door de Brugse stadbrouwerij de Halve Maan - zeker het bezoeken waard! - die speciaalbier heeft smaken van koffie, zoet fruit en geroosterde mout. 

Saison Dupont Dé moeder van alle Saisons, gebrouwen sinds 1844, deze Saison is licht, zurig, moutig, fruitig en een heerlijk fris speciaalbier om de dorst te lessen.

- XX Bitter van Brouwerij een de Ranke een Belgian Pale Ale, met verfrissende fruitige tonen. 

Rodenbach een Flanders Red Ale, welke gekenmerkt wordt door zijn ietwat zurige smaak. Daarnaast is er genoeg mout, hout en zurig-fruitigheid te herkennen.

- Gulden Draak van Brouwerij van Steenberghe, een donker Belgische bier met aroma's van toffee, cacao, gist en een aangename, romige, volle smaak.

Boon Oude Geuze een Geuze kenmerkt zich door zijn verfrissende zurigheid, met smaken van grapefruit, citroen en een lichte houtige kruidigheid.

Beste Belgische Bieren bierpakket -11x33cl

Saveur Bière

23,95€/per stuk
op voorraad

2

22,53€

/per stuk

Stevige verpakking
Gratis retourneren

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.