WELKOM IN DE WONDERE WERELD VAN KWAK

33,95€

5,00€ Statiegeld inbegrepen

31,36€

in plaats van

34,95€

5,00€ Statiegeld inbegrepen

234,95€

in plaats van

304,95€

5,00€ Statiegeld inbegrepen

Ontdek de smaak van verbeelding

Proef Kwak Amber, Kwak Rouge of Kwak Blonde en laat je meenemen naar de wonderlijke wereld van Kwak.

  • Kwak Amber

    Dit is een licht amberkleur bier met een volle, fluweelzachte schuimkraag. Kwak Blonde heeft een mooie smaaksensatie van biscuit, banaan, sinaasappelmarmelade met karamel en specerijen die uitmondt in een delicate bitterheid.

  • Kwak Blonde

    Kwak Blonde is een soepel en verfrissend blond bier, met een delicate bitterheid en subtiele hints van aromahops (zoals Styrian Golding, Cascade en Simcoe), een stevige schuimkraag en vooral de karakteristieke fruitigheid van de Kwak-gist, uitgedrukt in toetsen van banaan en peer.

  • Kwak Rouge

    Kwak Rouge is een verfrissend speciaalbier met kers en amandel, gebaseerd op het unieke Kwak-recept. Subtiel bitter, licht zoet en vol van smaak.

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden
Kom bij Club HOPT

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma
Reviews 9,2/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi
Méér dan 1.000 Bieren

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht over onze nieuwste aanwinsten, loyaliteitsvoordeeltjes en exclusieve aanbiedingen.

Bekend VAN

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, Perfect Draft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.

©2022 InterDrinks SAS