50+ verschillende vaten! Gratis levering met Chronopost bij aankopen van €100 of meer!
Voorwaarden
18/12/20222 minuten leestijd

Beery Christmas Jour 18 : Vocation Northern Light

Vocation Brouwerij

De oorsprong van vocation

Een roeping hebben is mooi! Wat nog mooier is, is om ervan te kunnen leven! Onder de vele Engelse brouwerijen die er zijn, is er één die van zijn roeping de werkelijkheid heeft gemaakt. Zozeer zelfs dat hij zijn brouwerij de naam Vocation (roeping) heeft gegeven. 

Brouwerij Vocation is ervan overtuigd dat bier hun hobby is en dat doen ze goed! Toen ze begonnen was de vestiging niet groter dan een kippenhok (in de woorden van de brouwerij zelf), terwijl het nu een wereldwijd ambachtelijk biermerk is met meer dan 100 werknemers. Als er een wil is, is een weg! 

Een geëngageerde brouwerij

Dit is een brouwerij met goede principes en een focus op ethisch werken, met volledige integriteit, met een eerlijke en billijke beloning en comfortabele werkomstandigheden. 

Vocation Brewery gaat nog verder en spreekt over een waarschuwing tegen moderne slavernij, zowel op ingrediënten als op brouwapparatuur. Veel mensen zijn zich hier niet van bewust, maar moderne slavernij is momenteel goed voor 3 op de 1000 mensen in de wereld, of het nu gaat om mensenhandel, schuldslavernij of gedwongen huishoudelijke arbeid. 

Kwaliteitsbier

Nu je wat meer weet over de microbrouwerij zelf, hoe zit het met hun bieren? Als deze ambachtelijke brouwerij in onze Beery Kerstkalender staat, is dat natuurlijk omdat ze zich moet bewijzen! Hun bieren worden over de hele wereld verkocht en je kunt ze ook rechtstreeks proeven in hun tapkamer in het noorden van Engeland. Ze worden gebrouwen met lokale ingrediënten, nou ja, zoveel mogelijk. 

Vocation- Northern Light

Voor de tiende editie van de Beery Kerst adventskalender is de Britse brouwerij Vocation begonnen met het brouwen van een speciaal bier. De naam? Northern Light. Een net ontwerp dat doet denken aan de winter en Kerstmis met zijn herten en besneeuwde bergen. Vocation vertelt u het verhaal van een zwart bier in de stijl van coconut & marshmallow stout. De naam alleen al roept nieuwsgierigheid op. Bij het inschenken in een glas onthult dit bier een ondoorzichtige zwarte kleur met een aanhoudende beige schuimkraag. Krachtig en zacht tegelijk, met een olieachtige textuur voor aroma's van marshmallow, kokosnoot, karamel, melkchocolade, ijskoffie of ahornsiroop. 

Vol intensiteit, verwarmt hij het gehemelte met zijn volle body en streelt hij de smaakpapillen met zijn smaken van marshmallow, kokos en ahornsiroop, zoals de Canadezen zeggen. Zacht met een laag koolzuurgehalte (de bubbels), het is typisch het soort bier dat kan worden gedronken bij het vuur als het sneeuwt, of tijdens het wachten op de Kerstman, in welk geval het beter is om de open haard uit te doen. 

Om ervan te genieten, heeft het bier bij voorkeur een temperatuur van 10 tot 12°C, of zelfs meer als u dat wenst, om alle kenmerken die het te bieden heeft volledig tot hun recht te laten komen. Begeleid uw bier met wild of een dessert zoals een dame blanche of een chocolade fondant. 

ALCOHOLMISBRUIK IS GEVAARLIJK VOOR JE GEZONDHEID, CONSUMEER MET MATE.

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden

Uw loyaliteit wordt beloond

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma

Reviews 9,2/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi

Méér dan 50 vaten.

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht over onze nieuwste aanwinsten, loyaliteitsvoordeeltjes en exclusieve aanbiedingen.

Bekend VAN

Onze PerfectDraft biertaps bieden je de ultieme biertap ervaring in uw eigen huis, met een selectie van meer dan 50 verschillende vaatjes bier.

PerfectDraft Europe SAS is lid van het WEEE Compliance-schema van Recupel. Ons lidmaatschapsnummer is 949399. Bezoek de website van Recupel voor informatie over hoe u uw huishoudelijke AEEA moet weggooien.

Met trots voor u gebrouwen, geen 18 geen alcohol

Deel geen content van deze site met personen jonger dan 18

©2023 PerfectDraft Europe SAS