50+ verschillende vaten! Gratis levering met Chronopost bij aankopen van €100 of meer!
Voorwaarden
05/12/20222 minuten leestijd

Beery Christmas : La Débauche Nina Blanca

La Débauch is een brouwerij in de stad Angoulême, in het zuidwesten van Frankrijk, een plaats die beroemd is om zijn meloenen of zijn cognac, maar natuurlijk ook om zijn microbrouwerij. 

La Débauche

La Débauche is een ambachtelijke brouwerij die originele bieren brouwt, gekenmerkt door kleurrijke etiketten die zijn ontworpen door Angoumois-kunstenaars, zoals grafisch ontwerpers, tatoeëerders, schilders en vele anderen. Zo ontwierp Zoé Crevette het etiket voor Queen Flamingo, Fred Le Chevalier voor Lindy Hop, L'Encrier Fêlé voor Nevermore, Geoffrey Grimal voor Cognac Barrel of Elzo Durt voor Baltic Porter. Je herkent de bieren van La Débauche meteen! La Débauche wil dat zijn flessen echte kunstwerken zijn, zowel qua inhoud als qua verpakking, want het is altijd aangenamer om van een bier in een mooie fles te genieten.

La Débauche is een Franse microbrouwerij die zich met succes heeft ontwikkeld. Geopend in juli 2013 door Aurélien en Eglantine, biedt het nu een breed scala aan ambachtelijke bieren met ongeveer 30 referenties, van blond tot bruin. Naast de kleuren kunt u zich ook volproppen met smaken, met zure, bittere, op vat gerijpte en zelfs experimentele bieren zoals Cute & Sober of Cherryleader. Voor degenen die zeggen dat ze niet van bier houden, stel voor dat ze een paar van de bieren van La Débauche proberen, en ze zullen zeker een paar bieren naar hun smaak vinden. 

In de loop der jaren groeide de brouwerij en moest zij haar ruimte uitbreiden.Vanaf dat moment kon ze meer brouwen en haar assortiment ontwikkelen, om haar passie te delen met bierliefhebbers in hun tapkamer. 

Vandaag heeft het zijn weg gevonden naar onze tiende Beery kerst adventskalender,

De losbandigheid - Nina Blanca

La Débauche Nina Blanca

La niña blanca, uit het Spaans vertaald als het witte meisje, geeft ons een mooi overzicht van de stijl van het bier, een witbier! Witbier, is een tarwebier gebrouwen met minstens 50% tarwe, al dan niet gemout. Dit zijn bieren van hoge gisting die meestal ongefilterd zijn, vandaar het bijzonder wazige, melkachtige uiterlijk waarvan de naam witbier is afgeleid. Niña Blanca is een witbier met citroensmaak en een alcoholgehalte van 5%. 

Het is zeer verfrissend en wanneer het in een glas wordt gegoten, zien we een gele, gesluierde kleur, overgoten met een dikke, room witte schuimkraag. 

In de neus zijn er aroma's van granen, kruiden, koriander en citrusvruchten zoals gele citroen, evenals fruitige smaken van citroen en kruiden met een vleugje bitterheid en zuur. 

Het is een zacht, licht zoet bier met een delicate body, vergezeld van een lichte koolzuur. De afdronk is droog en aanhoudend met een mooie balans. Het moet worden genoten bij een temperatuur van 6°C, met zeevruchten. 

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden

Uw loyaliteit wordt beloond

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma

Reviews 9,2/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi

Méér dan 50 vaten.

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht over onze nieuwste aanwinsten, loyaliteitsvoordeeltjes en exclusieve aanbiedingen.

Bekend VAN

Onze PerfectDraft biertaps bieden je de ultieme biertap ervaring in uw eigen huis, met een selectie van meer dan 50 verschillende vaatjes bier.

PerfectDraft Europe SAS is lid van het WEEE Compliance-schema van Recupel. Ons lidmaatschapsnummer is 949399. Bezoek de website van Recupel voor informatie over hoe u uw huishoudelijke AEEA moet weggooien.

Met trots voor u gebrouwen, geen 18 geen alcohol

Deel geen content van deze site met personen jonger dan 18

©2023 PerfectDraft Europe SAS