50+ verschillende vaten! Gratis levering met Chronopost bij aankopen van €100 of meer!
Voorwaarden
04/12/20222 minuten leestijd

Beery Christmas : Round Corner Brewing – Mack Opus

Round Corner Brewing - een geëngageerde en gerenommeerde brouwerij

In het district Leicestershire in Engeland ligt de stad Melton Mowbray, bekend als de gastronomische hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk. Beroemd om zijn varkensvlees pasta en Stilton-kaas is het een plaats met een bloeiende landbouweconomie die meer dan 100.000 mensen per jaar aantrekt. Wat is er beter dan een goed ambachtelijk brouwsel bij al dit lokale eten? Je raadt het al, het is Round Corner Brewing! Het bedrijf werkt in perfecte harmonie met alle omliggende bedrijven en aarzelt niet om ingrediënten van deze partners te integreren bij het brouwen van zijn bieren.

Aan het roer van deze brouwerij staan Combie en Colin, twee medeoprichters, waarvan de laatste de hoofdbrouwer is. Ze zijn in een voortdurende zoektocht naar perfectie bij het brouwen.

Colin is een grote naam op dit gebied, heeft gewerkt in zowel grote als kleine brouwerijen en is zelfs jurylid geworden bij de World Beer Cups. Hij heeft in zijn tijd een aantal gouden medailles gewonnen, waaronder de International Brewing Awards, de European Beer Challenge en de World Beer Awards.

Round Corner Brewing - Mack Opus

Round Corner Brewing Mack Opus

Het is belangrijk te weten dat deze Mack Opus in het verleden al eens gebrouwen is als Beste Bitter. Vanwege het succes bij bierliefhebbers heeft Round Corner Brewing besloten het nog eens dunnetjes over te doen voor onze Beery Christmas adventskalender.

Welke bierstijl ga je ontdekken? Einde van de spanning, het is een American Brown Ale, in 33cl blik.

Onder de naam Mack Opus is het een bruin bier met een bruine, mahoniekleur, overgoten met een fijne beige schuimkraag, met aroma's van gebrande mout, koffie, chocolade, gedroogd fruit en karamel, vergezeld van tonen van marmelade en citrus-sinaasappel. Het heeft de bijzonderheid dat de experimentele hopsoort CF-182, ook bekend als Opus, wordt gebruikt, wat de intensiteit van dit bier zal versterken met nieuwe smaken. Qua hoparoma en bitterheid is hij mooi in balans met een zijdezacht mondgevoel door het gebruik van zoete mout.

Ongefilterd, zoals meestal het geval is bij ambachtelijke bieren, kun je bij het serveren wat aanslag op de bodem van je fles of in je glas krijgen, wat het genot niet in de weg staat. Indien u dit wenst te vermijden, raden wij u aan het bier voorzichtig uit te schenken en het laatste beetje in de fles te laten. 

Hij moet worden gedronken bij een temperatuur tussen 8 en 10°C met sterke kaas.


ALCOHOLMISBRUIK IS GEVAARLIJK VOOR JE GEZONDHEID, CONSUMEER MET MATE.

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden

Uw loyaliteit wordt beloond

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma

Reviews 9,2/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi

Méér dan 50 vaten.

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht over onze nieuwste aanwinsten, loyaliteitsvoordeeltjes en exclusieve aanbiedingen.

Bekend VAN

Onze PerfectDraft biertaps bieden je de ultieme biertap ervaring in uw eigen huis, met een selectie van meer dan 50 verschillende vaatjes bier.

PerfectDraft Europe SAS is lid van het WEEE Compliance-schema van Recupel. Ons lidmaatschapsnummer is 949399. Bezoek de website van Recupel voor informatie over hoe u uw huishoudelijke AEEA moet weggooien.

Met trots voor u gebrouwen, geen 18 geen alcohol

Deel geen content van deze site met personen jonger dan 18

©2023 PerfectDraft Europe SAS