1. Le Mag
  2. Cool stuff...
  3. Geef de beste Belgische bieren cadeau
30/05/20201 minuten leestijd

Geef de beste Belgische bieren cadeau

Belgisch bier, dat is cultuur! Het is zelfs UNESCO-werelderfgoed, het werd in 2016 als zodanig erkend. Bierland België heeft bierliefhebbers dan ook veel te bieden. Doe Belgisch cadeau! Of het nu voor een verjaardag is, voor kerst of Sinterklaas, omdat er een collega afscheid neemt of gewoon, omdat cadeaus leuk zijn en Belgische biercadeaus nog leuker – HOPT heeft altijd bierpakketten voor je op voorraad.  

De beste Belgische bieren proeven 

Proef heel België! Ons bierpakket „Vive la Belgique” bestaat uit 18 uitmuntende Belgische bieren, in verschillende stijlen, zodat er voor ieder iets naar zijn goesting gaat tussen zitten. Stuk voor stuk zijn het heerlijke bieren, die goede vertegenwoordigers zijn van de rijke Belgische biercultuur. Een goede geuze ontbreekt niet, een lekker fruitbier evenmin, en verder zitten er een dubbel, een tripel, een quadrupel en een goede saison in. Zo veel variëteit, dat is wat Belgisch bier groot maakt! 

Belgische Bierpakketten in thema 

HOPT selecteerde daarnaast ook bieren op thema. Liefhebbers van trappistenbier kunnen hun hart ophalen met ons speciale Trappistenbierpakket. Rochefort 8, Westmalle Tripel, Blauwe Chimay… Je kent ze, maar proefde je ze ook al eens samen? Thematische bierpakketten maken bier proeven nog interessanter. Zo zijn er ook pakketten met donkere bieren, met blonde bieren en met Vlaamse bieren. 

Bierpakketten van HOPT zijn leuk voor jezelf en leuk als cadeau. Ontdek bier en laat anderen bier ontdekken!

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden
Kom bij Club HOPT

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma
Reviews 8,8/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi
Méér dan 1.000 Bieren

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en geniet van jouw getrouwheidsvoordelen, exclusieve aanbiedingen en om onze nieuwkomers te ontvangen.

Bekend VAN

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, Perfect Draft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.

©2021 InterDrinks SAS