1. Le Mag
  2. Cool stuff...
  3. Welke bieren koop je voor je PerfectDraft?
12/05/20211 minuten leestijd

Welke bieren koop je voor je PerfectDraft?

Zo! Je PerfectDraft-avontuur kan beginnen. Welk bier ga je schenken? En waar ga je het vinden? HOPT weet het antwoord op allebei die vragen en als we dat zeggen, dan weet je het antwoord op de tweede al wel. Hier lees je welke bieren we allemaal voor je op ’t vat hebben – de bieren die jij thuis kunt gaan tappen.  

De 6l-vaten die wij in huis hebben, zijn allemaal geschikt voor de PerfectDraft. Er zijn Belgische klassiekers bij, strakke Duitse pilsjes, verrassende bieren uit Frankrijk, Spanje en uiteraard ook Nederland – de keuze is groot. Grote namen als Kwak, Leffe, Corona en Hoegaarden ontbreken niet.  

Leffe in de PerfectDraft 

Het abdijbier van Leffe is wereldberoemd. Er bestaan vele verschillende soorten Leffe, variërend van fruitbier (Leffe Ruby) tot een uitgesproken karaktervol bier als Leffe Rituel 9°. Leffe Blond, Leffe Bruin en Leffe Ambrée zijn ook bij ons te vinden. Bekende Leffe-bieren, maar ook minder bekende, zoals het laagalcoholische La Legère. HOPT heeft een groot assortiment, dat blijkt wel! 

Duits bier thuis tappen 

Drink je graag Duits bier van ’t vat? Dan hoef je niet meer te zoeken naar cafés die ze voor je op tap hebben staan, je tapt Duits bier voortaan gewoon thuis in je PerfectDraft. Het bekende Franziskaner Weißbier heb je vast al eens ergens anders gedronken, maar Spaten-Franziskaner-Bräu heeft ook een eigen Oktoberfestbier, Spaten Oktoberfest, heerlijk doordrinkbaar. Ook het Oktoberfestbier van Löwenbräu koop je bij HOPT in 6l-fusten voor de PerfectDraft. Zo breng je München bij je thuis! 

Engelse ales 

Ook de beroemde Engelse ale, die het best smaken als ze met liefde worden getapt (met niet te veel schuim en niet te koud), we hebben ze voor je. Brouwerij Thornbridge heeft veel heerlijke bieren die je thuis kunt tappen. Wat dacht je van de Session IPA AM:PM? Of van de beroemde Thornbridge Jaipur? De PerfectDraft bespaart je een boottocht over de Noordzee... 

En zo zijn er nog veel meer biermerken beschikbaar, met de PerfectDraft ga je op bierreis door de rijke wereld van het speciaalbier. Probeer eens van Galloise Tiny Rebel een vaatje Clwb Tropicana of Cali Pale, ontdek het Bio-Lager van de Belgische bio-brouwerij Ginette. Volg je voorkeur en ontdek nieuwe lievelingsbieren, gewoon in je woonkamer, vers van ’t vat. HOPT en je PerfectDraft maken dat mogelijk.

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden
Kom bij Club HOPT

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma
Reviews 8,8/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi
Méér dan 1.000 Bieren

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en geniet van jouw getrouwheidsvoordelen, exclusieve aanbiedingen en om onze nieuwkomers te ontvangen.

Bekend VAN

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, Perfect Draft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.

©2021 InterDrinks SAS