WINTERSOLDEN: Tijdelijk ontvang je bij aankoop van 2 vaten Tripel Karmeliet een GRATIS vat Victoria.
Voorwaarden
11/07/20222 minuten leestijd

Hoe werkt de PerfectDraft-app?

De PerfectDraft Pro biertap is een hoogtechnologisch meesterwerk! Naast de vele functies, die je een ongeëvenaarde proefervaring bezorgen, heeft de PerfectDraft Pro machine nog iets anders in petto: bedien het apparaat via een handige app!

Hoe krijg je deze app te pakken? 

  • Download de nieuwste versie van de PerfectDraft-app op je smartphone: via de App Store voor iOS en de Play Store voor Android. 
  • Je hebt een gebruikersaccount nodig om je biertap met de app te verbinden. Heb je al een PerfectDraft-account? Dan hoef je geen nieuwe account aan te maken.
  • Nog geen account? Maak er dan snel eentje aan en bedien je PerfectDraft handig vanaf je smartphone.

Gebruiken maar!

  • Kies vervolgens of je al dan niet meldingen wilt ontvangen van je PerfectDraft. Zorg er wel voor dat de Bluetooth-functie van je smartphone werkt.
  • Heb je connectie via Bluetooth? Druk op de verbindingstoets van je apparaat tot het lampje blauw kleurt. Werkt dit niet? Reset dan de verbinding: hou de connectieknop tien seconden in en probeer het opnieuw.
  •  In de volgende stap kies je het Wi-Fi-netwerk om je tapinstallatie mee te verbinden. Kies hetzelfde netwerk waarmee je smartphone verbonden is, want anders werkt het niet.
  • Zodra je verbinding hebt, kom je in de controle-interface van de biertap. Je kunt nu de temperatuur instellen en de verschillende beschikbare gegevens bekijken.

app PerfectDraft

Hoe weet je of je biertap is aangesloten?

Om je biertap via de app te kunnen besturen, moet hij verbonden zijn met het draadloze netwerk. Status van de verbinding checken? Kijk hiervoor naar het verbindingslampje: je vindt het pictogram onderaan het bedieningsscherm.  

  • Indicator kleurt blauw: je biertap is aangesloten.
  • Indicator knippert: je biertap is bezig om een verbinding te maken.
  • Indicator is rood: je biertap is niet aangesloten.

Wat zijn de voordelen van de Perfectdraft-app?

Allereerst ontvang je via de Perfectdraft-app allerlei nuttige informatie om optimaal van je biertap te genieten.

Op het controlescherm vind je de biertemperatuur, de versheid van het bier en de resterende hoeveelheid in het vat terug. Sommige instellingen, zoals de temperatuur, kun je zelfs rechtstreeks via je smartphone aanpassen. 

App PerfectDraft

Je kunt ook specifieke meldingen ontvangen: een seintje wanneer je bier klaar is om te serveren, wanneer je biervaatje bijna leeg is en je het volgende vaatje in de koelkast kunt zetten (om de koeltijd in de machine te verkorten). Daarnaast is het ook mogelijk om onderhoudsmeldingen voor je biertap aan te vragen. 

Ten slotte geeft de app ook toegang tot extra diensten, zoals online ondersteuning in geval van problemen. Je kunt ook toegang krijgen voor het het bijwerken van de biertapsoftware.

Zoals je kunt zien: een ferme meerwaarde die PerfectDraft-app! Helemaal ontworpen om jouw tapervaring aanzienlijk te verbeteren. Dus download de app, doe je voordeel en maak optimaal gebruik van de vele extra functies en diensten. 

Je PerfectDraft biertap in het stopcontact? Check! Je PerfectDraft-app bij de hand? Check! Nu nog je favoriete biervaatjes bestellen, gewoon vanuit je zetel … Check!

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden

Uw loyaliteit wordt beloond

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma

Reviews 9,2/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi

Méér dan 50 vaten.

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht over onze nieuwste aanwinsten, loyaliteitsvoordeeltjes en exclusieve aanbiedingen.

Bekend VAN

Onze PerfectDraft biertaps bieden je de ultieme biertap ervaring in uw eigen huis, met een selectie van meer dan 50 verschillende vaatjes bier.

PerfectDraft Europe SAS is lid van het WEEE Compliance-schema van Recupel. Ons lidmaatschapsnummer is 949399. Bezoek de website van Recupel voor informatie over hoe u uw huishoudelijke AEEA moet weggooien.

Met trots voor u gebrouwen, geen 18 geen alcohol

Deel geen content van deze site met personen jonger dan 18

©2023 PerfectDraft Europe SAS