12/04/20221 minuten leestijd

HOPT wordt PerfectDraft

Er is een verandering gaande in ons bedrijf. We veranderen van naam. Verder blijven we de online bierwinkel die je kent, met de beste bieren op tap, fles en blik, met snelle verzending en met onze goede service... maar onze nieuwe naam is nu een stuk internationaler en past ook beter ons nummer 1 product: onze PerfectDraft Biertap voor thuis.

Voor de duidelijkheid vertellen we je wat meer in deze blog. Zodat je precies weet wat er wel en niet gaande is. Wat blijft hetzelfde:

  • Hetzelfde klantenteam staat voor je klaar.
  • We veranderen dus ook niet van eigenaar of adres.
  • Alle HOPT cadeaubonnen kun je inwisselen op PerfectDraft.
  • En.. al onze voorwaarden blijven hetzelfde!


Bij PerfectDraft kan je genieten van meer 40 kwaliteitsbieren op tap en de beste merken op blik en fles! Allemaal tegen de beste prijzen en een goede service.

  • We hebben meer dan 40 merken op PerfectDraft om uit te kiezen! Stella Artois, Tripel Karmeliet, Jupiler, Brewdog, Saint Feuillien, Leffe, Victoria, Hoegaarden, Hertog Jan en meer! Ontdek ons uitgebreide assortiment aan bier op 6 liter vaten alsook op flessen en blikken.
  • Je geniet natuurlijk pas écht van je bier als je niet teveel hebt betaald. Daarom werken we hard om jou bier op tap aan te bieden tegen de helft van de prijs als in het café of de kroeg in de buurt!
  • Onze goede service betekent dat je kunt rekenen op supersnelle verzending. En ook al zijn we groot, we pakken jouw PerfectDraft vaten, machines, flessen en blikken nog steeds met de hand in. En verder staan we voor je klaar voor al je vragen via email!
Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden
Kom bij Club HOPT

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma
Reviews 9,2/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi
Méér dan 1.000 Bieren

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht over onze nieuwste aanwinsten, loyaliteitsvoordeeltjes en exclusieve aanbiedingen.

Bekend VAN

HOPT, nummer 1 webshop om online bier, Perfect Draft vaten, bierabonnement en biermanden of bierpakketten aan huis te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van Rochefort 10, Orval, bierglazen, Tynt Meadow, Monte Cristo, Kwak, Ginette bier, Duvel Barrel Aged bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.

©2022 InterDrinks SAS