50+ verschillende vaten! Gratis levering met Chronopost bij aankopen van €100 of meer!
Voorwaarden
04/07/20223 minuten leestijd

Serveer het allerbeste bier met je PerfectDraft Pro biertap

Op zoek naar een precieze handleiding om het allerbeste bier te schenken? Zoek niet verder, hier ben je aan het juiste adres! Ga lekker aan de slag met je PerfectDraft Pro biertap: de makkelijkste tapinstallatie voor thuis, ideaal voor een eersteklas degustatie-ervaring.

Makkelijke, gebruiksvriendelijke tapinstallatie.

Zin in een heerlijk fris biertje? Mooi zo, we tonen je graag hoe je onmiddellijk aan de slag kunt. In slechts 5 stappen schenk je het heerlijkste, koele bier. Zo pak je het aan:

1) Steek de stekker in het stopcontact om je PerfectDraft Pro biertap aan te zetten. 

2) Volg vervolgens de instructies om je biertap op punt te zetten: bevochtig de tapafdichting, steek de slang in de bierkraan en sluit de tapgreep aan op je favoriete biervaatje.

3) Installeer het vat: open de deur van de biertap, plaats het vaatje in de voorziene rails en doe de deur goed dicht.

4) Kies de gewenste koeltemperatuur via de +/- knoppen. Temperatuur gekozen? Wacht tot het bier de gewenste temperatuur heeft bereikt.

5) Tappen maar! Nu is het tijd om te proeven ... Neem een geschikt bierglas en schenk een biertje in door het handvat naar je toe te kantelen.

Dankzij het handige lcd-scherm kun je op elk moment de temperatuur van het bier en de resterende hoeveelheid in het vat zien.

PerfectDraft Pro biertap

Je eigen gezellige café, gewoon thuisgetapt.

Je straffe PerfectDraft Pro heeft werkelijk alle voordelen van een thuisbar: zelf ontspannen thuistappen, diverse biervaatjes uitproberen (én dus blijven proeven …), de beste bieren altijd binnen hand- en tapbereik.

Maar er is meer! De PerfectDraft Pro gaat nog een stapje verder. Het heeft een aantal functies en indicatoren om je thuis de beste bierervaring te bezorgen: 

Temperatuurregeling

Met de PerfectDraft Pro kies je op welke temperatuur je je bier wilt koelen. Welke bierstijl je ook proeft, je zult het in de beste omstandigheden doen. Of het nu gaat om een Lager of een Stout: jij bepaalt de ideale temperatuur om van je biertje te genieten.

Gebruik de +/- knoppen en wacht tot je bier de juiste temperatuur heeft bereikt. In combinatie met onze aanbevelingen voor foodpairing en het geschikte glas, heb je alles in huis voor de ultieme proefervaring. 

Biertap met eigen app

Bedien je PerfectDraft Pro biertap simpelweg met een app via je smartphone. Op die manier krijg je toegang tot vele extra functies. Alle bierinformatie, zoals de temperatuur, resterende hoeveelheid in het vat of het aantal resterende dagen voor de vervaldatum, komt in een swipe tevoorschijn. Kortom, je hoeft niet eens de tap aan te raken om de temperatuur in te stellen!

Ontvang in realtime meldingen om je biertapmomentje te optimaliseren. Ontdek wanneer je favoriete bier klaar is om getapt te worden, bijvoorbeeld. Of wanneer je biervaatje bijna leeg is, zodat je het volgende vaatje al in de koelkast kunt zetten. Daarnaast krijg je ook een bericht als je PerfectDraft Pro tapinstallatie een onderhoud verlangt.

Je biertap, altijd makkelijk schoon te maken.

Je PerfectDraft Pro biertap vergt weinig onderhoud. Maar verwaarloos deze belangrijke stap vooral niet, en doe het altijd grondig. Anders loop je risico de biertap te beschadigen en dus de levensduur ervan te verkorten.

Het onderhoud van de PerfectDraft Pro biertap is heel eenvoudig: 

- Haal altijd eerst de stekker uit het stopcontact.
- Reinig het oppervlak van de tapinstallatie met een vochtige doek.
- Wissel je van biervaatje? Spoel dan altijd grondig het kraantje. Zo verwijder je mogelijke bierresten.
- Controleer tijdig de ventilatieopeningen. Merk je een verstopping? Gebruik dan een borstel of stofzuiger om overtollig stof te verwijderen.
- De uitneembare uitloop en opvangbak van je tapinstallatie mogen in de vaatwasser. 

Bijna 50 biervaatjes voor jouw PerfectDraft Pro biertap!

biervat PerfectDraft

Ontdek en geniet van een uitgebreid scala smaken: met de PerfectDraft Pro biertap krijg je toegang tot de volledige selectie van compatibele PerfectDraft biervaatjes. Goed voor 6 liter biervaatjes in bijna 50 verschillende biersoorten. 

Kies uit alle grote Belgische klassiekers op vat, zoals Hoegaarden, Stella Artois, Leffe, Tripel Karmeliet, Kwak of Jupiler. Of probeer bier uit een kleinere brouwerij als Tiny Rebel, Mikkeller of La Débauche. Wat ook je smaak is, je zult altijd een heerlijk biertje vinden! 

Zin gekregen? Bestel dan meteen je PerfectDraft Pro biertap… én je favoriete PerfectDraft biervaatje(s).

Bier veilig en snel aan huis!

Binnen 4-5 werkdagen thuisbezorgd*

* Onze leveringsvoorwaarden

Uw loyaliteit wordt beloond

Maak een account & ontvang extra voordeel!

Leer meer over ons loyaliteitsprogramma

Reviews 9,2/10

Bierdrinkers zijn dol op ons.

eKomi

Méér dan 50 vaten.

Van de beste brouwerijen ter wereld!

Wie zijn wij?

Verspil geen druppel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang bericht over onze nieuwste aanwinsten, loyaliteitsvoordeeltjes en exclusieve aanbiedingen.

Bekend VAN

Onze PerfectDraft biertaps bieden je de ultieme biertap ervaring in uw eigen huis, met een selectie van meer dan 50 verschillende vaatjes bier.

PerfectDraft Europe SAS is lid van het WEEE Compliance-schema van Recupel. Ons lidmaatschapsnummer is 949399. Bezoek de website van Recupel voor informatie over hoe u uw huishoudelijke AEEA moet weggooien.

Met trots voor u gebrouwen, geen 18 geen alcohol

Deel geen content van deze site met personen jonger dan 18

©2023 PerfectDraft Europe SAS