De Nr.1 in online speciaalbier

Beginners Beer kit : Bruin bier

check icon Your address email has been added
close icon

Beginners Beer kit : Bruin bier

Voor het eerst een stevig en smaakvol Buin Bier brouwen? Met deze kit kan het niet misgaan! Het gebrouwen bier bevat circa 7% alcohol.

  • Beginners Beer kit : Bruin bier

Met deze beginnersbierkit kunt je thuis je eigen bier brouwen. Brouwen met moutextract in poedervorm geeft je een 100% kans om van je bier een succes te maken en in alle gemoedsrust de brouwwereld binnen te komen. Dit is de snelste en gemakkelijkste brouwtechniek met onze Bierbrouwkits.

De bierkit bevat alle herbruikbare apparatuur van de amateurbrouwer en de grondstoffen voor het brouwen van je Bruine bier:

- 1 brouwhandleiding, alle gedetailleerde instructies om van je bier een succes te maken (in 5 talen: Nederlands, Frans, Engels, Spaans, Italiaans, Italiaans)

- 1 gistingsemmer 6,2 liter

- 1 deksel voor de emmer 

- 1 rubberen dop om de bubbler in te brengen

- 1 waterslot

- 1 slangetje voor het bottelen 

- 1 thermometer

- Donkere mout, voor het geven van smaak en kleur aan het bier.

- Magnum en Perle hop in pellets, voor de bitterheid en aroma's van je bier. 

- Safbrew gist T-58

- Suikertabletten, om alcohol en CO2 te creëren tijdens de hergisting in de fles.

- Chemipro 100g, om je apparatuur te desinfecteren

 

Met deze kit brouw je ongeveer 4 liter bier. Het brouwen neemt circa 2 uur in beslag en daarna moet je circa 2 weken te wachten op de gisting van uw bier. Dan kun je gaan bottelen. Na het bottelen doen je nog enkele weken te wachten en dan...kun je je zelfgebrouwen biertje gaan drinken! Voor het bottelen heb je nog flessen nodig, doppen en een kroonkurkapparaat. We raden je aan onze bottelset te bestellen. Deze is NIET inbegrepen in deze brouwkit.

Veel plezier en een goede proeverij! 

Lees verder
Anderen bekeken ook