Starterspakket - Kit à bière Muntons Premium Pilsner

Met dit pakket brouwt u 20L van een grote klassieker onder de bieren: de Pilsen!

Kenmerken

Kleur
blond
Stevige verpakking
Gratis retourneren
Klantenservice

Productbeschrijving

Wilt u graag bier drinken dat u zelf heeft gebrouwen? Dat kan u met het Muntons bierpakket voor beginnende amateurbrouwers.

Neem een brouwpakket (basic of speciaal) en uw bierpakket Muntons Premium Pilsner en maak 20l echte Pilsen met zijn heldere, goudblonde kleur en een alcoholgehalte van 5%.

De Pilsen, Pilsner of Pils is biersoort die oorspronkelijk uit de Tsjechische Republiek komt, en nu over de hele wereld bekend staat om zijn fijnheid.

Wat u nog nodig heeft om dit Muntons pakket voor amateurbrouwers compleet te maken, is 18,5L water en 1 kg suiker. U ontvangt ook een zakje gist.

Kit à bière Muntons Premium Pilsner

Muntons

16,90€/per stuk
Dit product is tijdelijk niet beschikbaar. Dank voor je begrip!
Stevige verpakking
Gratis retourneren

LazyImageLazyImageLazyImageLazyImage

LazyImageLazyImage

HOPT, de nummer 1 webshop om online speciaalbier te kopen, ontdek ons ruime assortiment aan speciaalbier, pakketten om zelf bier te brouwen, brouw benodigdheden, bierpakketten, cadeaus en andere bier gerelateerde producten. Geniet van meer dan 1300 craft bieren van over de hele wereld. Van IPA tot Stout, van Tripel, Dubbel, Porter of Gueuze, bij HOPT hebben we voor iedere bierliefhebber wat wils. HOPT, online het beste speciaalbier kopen.

BEKENDVAN
LazyImage
Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate. Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap wordt ten strengste afgeraden. Het verkopen van alcohol aan minderjarigen is verboden. Door het bezoeken van onze site bevestig je dat je 18 of ouder bent. InterDrinks, Lille, Frankrijk.